fbpx

Yrityksestä

Omsorg on moderni ja innovatiivinen hoito- ja hoiva-alan yritys. Tavoitteenamme on tarjota turvallista ja ammattimaista kotihoitoa sekä tukipalveluita ikäihmisille, perheille ja yksityishenkilöille.

 

Olemme paikallinen toimija, jonka juuret ja toiminta ovat Pietarsaaren seudulla. Osaavien hoitajien tiimimme toimii pitkäjänteisesti luoden asiakkaisiin luottamuksellisen ja kestävän suhteen.

Arvot

Toimintamme nojaa seuraavalle arvopohjalle.

 

Välittävä

Haluamme nähdä yksilön kokonaisuutena ja luoda häneen hyvän suhteen. Hyvä hoitosuhde on avain luottamukseen, missä me yhdessä olemme tärkeämpiä kuin kukin yksin.

 

Sitoutunut

Olemme sitoutuneita työhömme ja keskitymme sen kehittämiseen. Haluamme olla yritys, joka uudistaa alaa myönteiseen suuntaan.

 

Ammattimainen

Kaikkea toimintaamme ohjaa ammatillisuus. Kaikki lähtee siitä, miten me kollegoina kohtaamme toisemme ja kehitämme itseämme yrityksessä.

 

Innovatiivinen

Haluamme viedä hoito- ja hoivapalvelut uudelle tasolle käyttämällä uusimpia laitteita ja järjestelmiä, jotka turvaavat osaltaan laadun ja asiakastyytyväisyyden.

Yrityksen historia

Yritys aloitti toimintansa vuonna 2018 nimellä Trivsel Omsorg. Koimme, että hoito- ja hoiva-alalla tarvittiin lisää joustavia ja asiakaslähtöisiä palveluita. Yritys otettiin hyvin vastaan, ja vuoden 2019 alusta lähtien Omsorg lanseerattiin omana tuotemerkkinään ja toiminta-alueenaan.

Toiminta-alue

Tarjoamme hoito-, hoiva- ja tukipalveluita Pietarsaaren seudulla (Pietarsaari, Pedersöre, Luoto ja Uusikaarlepyy) ja Kokkolan alueella (Kokkola ja Kruunupyy).