fbpx

Stöd och hjälp när vardagen inte går ihop

Alla familjer kan råka ut för livsskeden då de egna resurserna inte räcker till för att klara av vardagen. Oförväntade händelser såsom sjukdomar, utmattning eller utmaningar i parförhållande kan vända upp och ner på tillvaron. För sådana situationer erbjuder vi familjehandledning och stöd.

Stödperson

Våra utbildade och erfarna stödpersoner erbjuder stöd och handledning till både äldre och yngre. För ungdomar ger vi stöd och handledning i skolgången, hobbyer och andra fritidsaktiviteter. Vi erbjuder även stöd åt vuxna som är utmattade, behöver någon att prata med eller är i behov av annan hjälp. Omsorg finns där för dig och din familj, i varje situation.

Hjälp med barnskötsel

Är barnet sjukt och du har inte möjlighet att ta ledigt från jobbet? Börjar det vara en tid sedan du fått ensamtid med din partner? Vi erbjuder trygg och pålitlig barnskötsel för tillfälliga eller regelbundna situationer. Vår barnskötsel lägger barnet i fokus, och vi kan t.ex. ta med dem till parken eller på deras hobbyer.

Hjälp i familjens vardagssysslor

Har du det stressigt i vardagen och hittar inte tid för att handla, städa eller skotta snö? När vardagen är stressig eller utmattningen tränger på, kan även de enklaste sysslor kännas svåra och tunga. Ingen hinner med allt, och man måste även få tid till att ta hand om sig själv ibland. Vi erbjuder pålitlig hemhjälp som får vardagen att gå ihop.

Läs mer

Hemsjukvård

Har någon i din familj blivit sjuk eller är långtidssjuk och behöver hjälp? Vi erbjuder professionell sjukvård i hemmet, för dig och din familj.

Läs mer

Hushållsavdrag

Visste du att man kan få skatteavdrag på t.ex. hemvård och hemservice?

Läs mer

 

Momsfri vård

Ifall du är i behov av vård- och stödtjänster kan vi göra upp en vårdplan samt ett vård- och serviceavtal som berättigar till momsfri vård.

Läs mer

Ta kontakt så gör vi ett hembesök med kostnadsfri kartläggning.

Ta kontakt