fbpx

Om oss

Omsorg är ett företag som erbjuder tjänster inom hemservice, hemsjukvård och familjeservice i Jakobstads- och Karlebyregionen.

 

  • Vi har våra rötter i nejden, och jobbar långsiktigt med avsikt att bygga förtroende som består.
  • Vi värdesätter kunskap och kompetens. Vår personal består av professionella sjukskötare, socionomer, närvårdare samt andra med vårdutbildning.
  • Vi är en pålitlig och trygg samarbetspartner. Med hjälp av moderna datasystem såsom Fastroi säkerställer vi att vi har all den dokumentation som krävs.

Vår verksamhet

Vår verksamhet omfattar service och omvårdnad enligt socialvårdslagen, samt hemsjukvård enligt hälso- och sjukvårdslagen.

 

Hemservice

Omsorg har tillstånd att bedriva hemservice för barnfamiljer, äldre och personer med funktionsnedsättning samt tillhörande stödtjänster i Jakobstadsregionen och Soite.

 

Hemsjukvård

Omsorg har tillstånd att bedriva hemsjukvård i Jakobstadsregionen och Soite.

 

Socialservice

Omsorg erbjuder även olika typer av förebyggande tjänster enligt socialvårdslagen och barnskyddslagen.

Servicesedelproducent

Omsorg är godkänd servicesedelproducent i Jakobstadsregionen (Jakobstad, Pedersöre, Larsmo & Nykarleby) för tillfällig hemvård, avlastning för närståendevård samt personlig assistans.

Omsorg är även godkänd servicesedelproducent för tillfällig hemvård i Soite-områden Karleby och Kronoby.

 

Personlig budget

Omsorg är godkänd som producent för personlig budget inom Jakobstadsregionen.

Kontaktformulär

Vårt mål är att vara en pålitlig, professionell och flexibel samarbetspartner för alla kommuner i Soite och Jakobstadsregionen. Ta gärna kontakt ifall du vill veta mer om oss och vår verksamhet.

 

Genom att fylla i formuläret godkänner jag behandlingen av mina personuppgifter enligt beskrivningen i dataskyddspolicyn. Omsorgs dataskyddspolicy