fbpx

Yksilöllistä kotihoitoa omaan arkeen

Yrityksemme tarjoaa kotihoidon palveluja ja auttaa kaikessa, mitä asiakas tarvitsee turvalliseen ja toimivaan arkeensa. Tarjoamme palveluita ikäihmisille, omaishoitajille, perheille, toimintarajoitteisille sekä erilaisista lyhyt- tai pidempiaikaisista sairauksista kärsiville. Kotihoitoon kuuluu kotisairaanhoito sekä muut arjen tukipalvelut. Räätälöimme aina palvelumme asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Hoito voi olla tapahtua kerran viikossa tai olla vaikka ympärivuorokautista (24/7).

Kotisairaanhoito

Yrityksemme tarjoaa kotisairaanhoitoa kaikenikäisille. Koulutetut lähihoitajamme ja sairaanhoitajamme auttavat lääkkeiden annostelussa ja antamisessa, haavojen hoidossa ja kaikessa muussa niin, että sinä voit asua turvallisesti kotona.

Lue lisää

Kotipalvelu

Tarjoamme myös kotipalveluita palveluita ja tukipalveluita toimivaan arkeen. Hoidamme puolestasi arjen askareet kuten kodin siivouksen, ruoanlaiton, nurmikonleikkuun ja lumen luomisen.

 

Autamme tarvittaessa myös esimerkiksi aamu- ja ilta-askareissa, ruokailussa ja henkilökohtaisessa hygieniassa. Meillä on aina aikaa pysähtyä vaihtamaan kuulumiset asiakkaidemme kanssa.

Lue lisää

Osaavat hoitajat, joilla on iso sydän

Henkilökuntaamme kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia ja muuta hoitoalan henkilökuntaa, joka on aina valmis auttamaan ja tukemaan muita. Kielivalikoimaamme kuuluvat ruotsi, suomi, englanti ja norja. Meille on tärkeää, että hoitajillamme on kylliksi aikaa ja resursseja huolehtia asiakkaiden tarpeista. Tehokkaan hoidon perusta on luottamus. Siksi tavoitteemme on, että asiakasta palvelee aina sama hoitaja – sitä arvostavat niin asiakkaat kuin työntekijät.

Onko sinulla kunnan palveluseteli?

Onko kunta taannut sinulle oikeuden henkilökohtaiseen avustajaan? Tai onko sinulla omaishoitajana oikeus omaishoidon palveluseteliin? Kuntien palveluseteleillä voit hankkia meiltä palveluita.

Lue lisää

Kotitalousvähennys on -50 %

Tiesitkö, että voit vähentää esimerkiksi kotihoidosta ja kodin palveluista verotuksessa 50 prosenttia kotitalousvähennyksenä?

Lue lisää

 

Arvonlisäveroton hoito

Jos tarvitset hoito- ja tukipalveluita, voimme laatia sinulle hoitosuunnitelman sekä hoito- ja palvelusuunnitelman, joka oikeuttaa arvonlisäverottomaan hoitoon.

Lue lisää

Ota yhteyttä niin tulemme käymään ja teemme ilmaisen tilannearvion.

Ota yhteyttä