fbpx

Yksilöllistä kotihoitoa, sydämmellä ja ammattitaidolla

Yrityksemme tarjoaa yksityistä kotihoitoa, ja erilaistia kotihoidon palveluita. Meille on tärkeintä olla aidosti läsnä, välittää ja auttaa teitä turvalliseen ja toimivaan arkeen. Asiakkaamme ovat ikäihmiset, perheet ja toimintarajoitteiset.

Olemme apuna omaishoitajille, perheille, ja sairauden aikana niin lyhyt- tai pidempiaikaisesti.

Kotihoitoon kuuluu kotisairaanhoito sekä muut arjen tukipalvelut. Räätälöimme aina palvelumme teidän tarpeidenne mukaisesti. Hoitoa voi olla kerran viikossa tai olla vaikka ympärivuorokautisesti (24/7).

Tärkeintä meille on tarjota ammattimaista apua ja olla aidosti läsnä jotta teidän arki helpottuu.

Kotisairaanhoito, hemsjukvård omsorg

Kotisairaanhoito

Yrityksemme tarjoaa kotisairaanhoitoa kaikenikäisille. Koulutetut lähihoitajamme ja sairaanhoitajamme auttavat lääkkeiden annostelussa ja antamisessa, haavojen hoidossa ja kaikessa muussa niin, että sinä voit asua turvallisesti kotona.

Lue lisää

Kotipalvelu

Tarjoamme myös kotipalveluita palveluita ja tukipalveluita toimivaan arkeen. Hoidamme puolestasi arjen askareet kuten kodin siivouksen, ruoanlaiton, nurmikonleikkuun ja lumen luomisen.

 

Autamme tarvittaessa myös esimerkiksi aamu- ja ilta-askareissa, ruokailussa ja henkilökohtaisessa hygieniassa. Meillä on aina aikaa pysähtyä vaihtamaan kuulumiset asiakkaidemme kanssa.

Lue lisää
Kotisairaanhoito, Vaasa, Pietar

Osaavat hoitajat, joilla on iso sydän

Henkilökuntaamme kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia ja muuta hoitoalan henkilökuntaa, joka on aina valmis auttamaan ja tukemaan muita. Kielivalikoimaamme kuuluvat ruotsi, suomi, englanti ja norja. Meille on tärkeää, että hoitajillamme on kylliksi aikaa ja resursseja huolehtia asiakkaiden tarpeista. Tehokkaan hoidon perusta on luottamus. Siksi tavoitteemme on, että asiakasta palvelee aina sama hoitaja – sitä arvostavat niin asiakkaat kuin työntekijät.

Onko sinulla kunnan palveluseteli?

Onko kunta taannut sinulle oikeuden henkilökohtaiseen avustajaan? Tai onko sinulla omaishoitajana oikeus omaishoidon palveluseteliin? Kuntien palveluseteleillä voit hankkia meiltä palveluita.

Lue lisää

Kotitalousvähennys on -50 %

Tiesitkö, että voit vähentää esimerkiksi kotihoidosta ja kodin palveluista verotuksessa 50 prosenttia kotitalousvähennyksenä?

Lue lisää

 

Arvonlisäveroton hoito

Jos tarvitset hoito- ja tukipalveluita, voimme laatia sinulle hoitosuunnitelman sekä hoito- ja palvelusuunnitelman, joka oikeuttaa arvonlisäverottomaan hoitoon.

Lue lisää

Ota yhteyttä niin tulemme käymään ja teemme ilmaisen tilannearvion.

Ota yhteyttä