Turvallinen ja osaava kotihoito Pietarsaaressa, Vaasassa ja Mustasaaressa

Yksilöllinen kotihoito, sydämellä ja ammattitaidolla

Yksityinen kotihoito ja erilaiset kotihoidon palvelut, Vaasan, Kokkolan ja Pietarsaaren alueella. Meille on tärkeintä olla aidosti läsnä, välittää ja auttaa teitä turvalliseen ja toimivaan arkeen. Asiakkaamme ovat ikäihmiset, perheet ja toimintarajoitteiset.

Kotihoitoon kuuluu kotisairaanhoito sekä muut arjen tukipalvelut. Räätälöimme aina palvelumme teidän tarpeidenne mukaisesti. Hoitoa voi olla kerran viikossa tai olla vaikka ympärivuorokautisesti (24/7).

Olemme apuna omaishoitajille, perheille, ja sairauden aikana niin lyhyt- tai pidempiaikaisesti.

Tärkeintä meille on tarjota ammattimaista apua ja olla aidosti läsnä jotta teidän arki helpottuu.

Kotihoito ja kotisairaanhoito Vaasa, Kokkola ja Pietarsaari, Omsorg

Kotisairaanhoito

Kotipalvelu

Tarjoamme myös kotipalveluita palveluita ja tukipalveluita toimivaan arkeen. Hoidamme puolestasi arjen askareet kuten kodin siivouksen, ruoanlaiton, nurmikonleikkuun ja lumen luomisen.

Autamme tarvittaessa myös esimerkiksi aamu- ja ilta-askareissa, ruokailussa ja henkilökohtaisessa hygieniassa. Meillä on aina aikaa pysähtyä vaihtamaan kuulumiset asiakkaidemme kanssa.

Kotihoito ikäihmisille, liikuntarajoitteisille, perheille Omsorg
Kotihoito ja kotisairaanhoito ikäihmisille Vaasa, Kokkola, Pietarsaari

Osaavat hoitajat, joilla on iso sydän

Henkilökuntaamme kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia ja muuta hoitoalan henkilökuntaa, joka on aina valmis auttamaan ja tukemaan muita. Kielivalikoimaamme kuuluvat ruotsi, suomi, englanti ja norja. Meille on tärkeää, että hoitajillamme on kylliksi aikaa ja resursseja huolehtia asiakkaiden tarpeista. Tehokkaan hoidon perusta on luottamus. Siksi tavoitteemme on, että asiakasta palvelee aina sama hoitaja – sitä arvostavat niin asiakkaat kuin työntekijät.

Onko sinulla kunnan palveluseteli?

Onko kunta taannut sinulle oikeuden henkilökohtaiseen avustajaan? Tai onko sinulla omaishoitajana oikeus omaishoidon palveluseteliin? Kuntien palveluseteleillä voit hankkia meiltä palveluita.


Kotitalousvähennys on
-50 %

Tiesitkö, että voit vähentää esimerkiksi kotihoidosta ja kodin palveluista verotuksessa 50 prosenttia kotitalousvähennyksenä?


Arvonlisäveroton hoito

Jos tarvitset hoito- ja tukipalveluita, voimme laatia sinulle hoitosuunnitelman sekä hoito- ja palvelusuunnitelman, joka oikeuttaa arvonlisäverottomaan hoitoon.Ota yhteyttä niin tulemme käymään ja teemme ilmaisen tilannearvion.