fbpx

Skräddarsydd hemvård för er vardag

Omsorg erbjuder hemvård där vi hjälper till med allt som krävs för en trygg och funktionerande vardag. Vi erbjuder hemvård till seniorer, närståendevårdare, familjer, funktionsnedsatta, samt vid kortare och längre sjukdomstillstånd. Vi skräddarsyr alltid våra tjänster efter kundens behov. Besöken varierar från en gång i veckan till dygnet runt (24/7). Till hemvården hör hemsjukvård samt andra stödtjänster i vardagen.

Hemsjukvård, kotisairaanhoito Omsorg

Hemsjukvård

Omsorg erbjuder hemsjukvård för personer i alla åldrar. Våra utbildade närvårdare och sjukskötare hjälper till med medicinering, såromläggning och allt annat som krävs för att du ska kunna bo tryggt hemma.

Läs mer

Hemservice

Vi erbjuder även hemservice och stödtjänster för att få vardagen att fungera. Vi kan ta hand om vardagssysslor såsom städning i hemmet, mathandling, gräsklippning och snöskottning.

 

För dig som behöver mer hjälp i vardagen stöder vi med t.ex. morgon- och kvällsbestyr, måltider och personlig hygien och vi har alltid tid för att prata med dig.

Läs mer
Hemvård, hemservice Omsorg

Professionella vårdare med stort hjärta

Vår personal består av närvårdare, sjukskötare och andra utbildade som brinner för att stödja andra. Tillsammans pratar vi svenska, finska, engelska och norska. Vi är mån om att våra vårdare har den tid och de resurser som krävs för att ta hand om dig. Effektiv vård grundar sig på förtroende och tillit. Vårt mål är därför att alltid ha samma vårdare till våra kunder, något som uppskattas av både kund och vårdare.

Vi tar emot servicesedlar

Har du beviljats rätt till personlig assistent av kommunen? Eller har du som närståendevårdare rätt till servicesedel för närståendevård? Kommunens servicesedlar kan användas för att köpa tjänster av oss.

 

Ta kontakt så gör vi ett hembesök med kostnadsfri kartläggning.

Ta kontakt