fbpx

Om oss

Omsorg är ett modernt och nytänkande företag inom vårdbranschen. Vårt mål är att erbjuda trygg och professionell hemvård och stödtjänster till seniorer, familjer och enskilda personer.

 

Vi är ett lokalt företag med rötter och verksamhet i Jakobstadsregionen. Vårt team av kunniga vårdare jobbar långsiktigt med avsikt att bygga relationer och förtroende som består.

Värderingar

Vår verksamhet grundar sig på en värdegrund som vi kallar för OPEN.

 

Omtanke

Vi vill se individen som helhet och bygga goda relationer. En god relation är nyckeln till förtroende där Vi blir viktigare än Jag.

 

Professionell

Hos oss är professionalitet ett rättesnöre. Allt börjar från hur vi som kollegor bemöter varandra och hur vi utvecklar oss själva i företaget.

 

Engagerad

Vi jobbar med stort engagemang och fokus på utveckling och vill vara det företag som förnyar branschen i positiv riktning.

 

Nytänkande

Vi vill ta omsorgstjänsterna till nya nivåer med moderna utrustningar och system som skall säkerställa vår kvalitét och kundnöjdhet.

Vår historia

År 2018 inledde vi verksamheten under namnet Trivsel Omsorg, efter vi insett att det finns ett behov av flexibla och kundfokuserade tjänster inom vårdbranschen. Efter ett positivt mottagande lanserades Omsorg som ett eget varumärke och verksamhetsområde i början av år 2019.

Verksamhetsområde

Vi erbjuder vård- och stödtjänster i Jakobstadsregionen (Jakobstad, Pedersöre, Larsmo och Nykarleby), samt i Karlebyregionen (Karleby och Kronoby).