fbpx

Apua ja tukea, kun arki tuntuu kaatuvan päälle

Kaikki perheet voivat joutua elämäntilanteeseen, jossa omat voimavarat eivät riitä arjesta selviämiseen. Yllättävät tapahtumat kuten sairaudet, uupumus tai parisuhteen haasteet voivat kääntää elämän päälaelleen. Tarjoamme sellaisia tilanteita varten perheohjausta ja tukea.

Tukihenkilö

Koulutetut ja kokeneet tukihenkilömme tarjoavat tukea ja ohjausta sekä vanhoille että nuorille. Nuorille annamme tukea ja ohjausta koulunkäyntiin, harrastuksiin ja muihin vapaa-ajan toimintoihin. Tuemme aikuisia, jotka kokevat uupumusta, tarvitsevat kuuntelijaa tai muuta tukea. Yrityksemme on sinun ja perheesi tukena – kaikissa tilanteissa.

Apua lastenhoitoon

Onko lapsesi sairas, mutta et voi jäädä töistä kotiin hoitamaan häntä? Milloin olet viimeksi viettänyt aikaa kumppanisi kanssa kahden kesken? Me tarjoamme turvallista ja luotettavaa lastenhoitoa satunnaiseen tai säännöllisempään tarpeeseen. Meillä lapsi on toiminnan keskiössä: viemme hänet vaikka puistoon tai harrastusten pariin.

Apua perheen arjen askareisiin

Stressaako arki? Tuntuuko, ettei aika riitä kaupassa käyntiin, siivoamiseen tai lumen luomiseen? Kun arki on stressaavaa tai uupumus tuntuu vaanivan nurkan takana, voivat aivan yksinkertaisetkin tehtävät tuntua ylivoimaisilta. Kukaan ei ehdi joka paikkaan, ja jokaisen on otettava välillä aikaa myös itselleen. Me tarjoamme luotettavaa kotiapua, joka sovittaa arjen palaset taas paikoilleen.

Lue lisää

Kotisairaanhoitoa

Onko joku perheessäsi sairastunut tai pitkäaikaissairas ja avun tarpeessa? Me tarjoamme osaavaa sairaanhoitoa kotona – sinulle ja perheellesi.

Lue lisää

Kotitalousvähennys

Tiesitkö, että voit vähentää esimerkiksi kotihoidosta ja kodin palveluista verotuksessa?

Lue lisää

 

Arvonlisäveroton hoito

Jos tarvitset hoito- ja tukipalveluita, voimme laatia sinulle hoitosuunnitelman sekä hoito- ja palvelusuunnitelman, joka oikeuttaa arvonlisäverottomaan hoitoon.

Lue lisää

Ota yhteyttä niin tulemme käymään ja teemme ilmaisen tilannearvion.

 

Ota yhteyttä