Huolenpitoa ja turvaa, jotta kotona voi asua mahdollisimman pitkään

Oma koti kullan kallis

Kodin tulee olla turvallinen paikka, ja monille meistä on tärkeää voida asua kotona mahdollisimman pitkään. Iän myötä kotona asuminen voi hankaloitua: sairaudet ja väsymys voivat tehdä arjesta haastavaa tai jopa mahdotonta. Me autamme sinua niin, että arkesi on turvallista ja toimivaa.

Yksilöllistä kotihoitoa

Yksilöllinen kotihoitomme räätälöidään asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi. Luotettavat ja osaavat hoitajamme ovat käytettävissä vuorokauden ympäri ja vastaavat niin tilapäiseen kuin pidempiaikaiseen hoitotarpeeseen.

Tarvitsetko apua lääkkeiden ottamisessa tai haavanhoidossa? Vai kaipaatko juttuseuraa tai apua lumenluontiin ja siivoukseen? Kotihoitomme käsittää sekä kotisairaanhoidon että kodin palvelut – me olemme sinun apunasi.

Turvapalvelut

Meidän mielestämme jokaisen ihmisen tulee voida asua turvallisesti. Turvahälyttimemme avulla apua on saatavilla aina, kun sitä tarvitaan. Palvelemme vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Tukea omaishoitoon

Toimitko omaishoitajana? Myös omaishoitajat tarvitsevat apua arjessa. Me tarjoamme apua, jotta he jaksavat tehdä tärkeää työtään ja huolehtia läheisestään.

Onko sinulla kunnan palveluseteli?

Voit käyttää kunnan tarjoamia palveluseteleitä hankkiessasi meiltä palveluita, esimerkiksi tilapäiseen kotihoitoon tai omaishoidon apuun.


Kotitalousvähennys

Tiesitkö, että voit vähentää esimerkiksi kotihoidosta ja kodin palveluista verotuksessa?

Arvonlisäveroton hoito

Jos tarvitset hoito- ja tukipalveluita, voimme laatia sinulle hoitosuunnitelman sekä hoito- ja palvelusuunnitelman, joka oikeuttaa arvonlisäverottomaan hoitoon.Henkilökohtainen budjetti

Osallistutko henkilökohtaisen budjetin kokeiluun? Yrityksemme on henkilökohtaisen budjetin hyväksytty palveluntuottaja.

Ota yhteyttä niin tulemme käymään ja teemme ilmaisen tilannearvion.