Turvaa kotiin sinulle ja läheisillesi

Koetko, että sinun tai läheisesi arki voisi olla turvallisempi?

Tarjoamme turvapalveluita ja turvatuotteita, ikäihmisille, läheisille ja toimintarajoitteisille.

Turvaranneke vanhukselle tai toimintarajoitteiselle

Tarjoamme turvarannekkeita vanhuksille ja muille jotka kaipaavat turvaa arkeen. Turvaranneke on helppo käyttää ja voidaan liittää osaksi muita palveluita. Ranneke tuo turvaa kaatumisen tai vahingon sattuessa koska napin painalluksella saa apua. Paniikkipainike-, puhelu- ja putoamishälytintoiminnon ansiosta läheiset ja hoitajat voivat paikantaa ihmisiä, jotka ovat eksyneet tai pudonneet.

Turvahälytin voidaan myös kytkeä kiinteään puhelimeen tai kännykkään. Henkilökohtamme on käytettävissä vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Meillä on aina koulutettua henkilökuntaa paikalla, joka osaa arvioida tilanteen ja kutsua paikalle tarvittaessa lisäapua.

Turvallista puhelinpalvelua

Tarjoamme myös puhelinpalvelua esimerkiksi ikäihmisille, jotka tarvitsevat päivittäisen puhelinyhteyden kokeakseen olonsa kotona turvalliseksi. Puhelinpalvelun avulla meihin saa aina yhteyden, jos asiakkaalle tapahtuu jotakin tai hän tuntee olonsa esimerkiksi huonovointiseksi.

Icare sovellus

Uusin palvelu on Omsorg iCare, näyttöpääte jolla seniori tai asiakas voi yhdellä napin painalluksella saada yhteyden meihin tai jättää soittopyynnön.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Turvapalvelut voidaan tarvittaessa yhdistää kotihoidon palveluihin.


Kotitalousvähennys on -50 %

Tiesitkö, että voit vähentää esimerkiksi kotihoidosta ja kodin palveluista verotuksessa 50 prosenttia kotitalousvähennyksenä?


Arvonlisäveroton hoito

Jos tarvitset hoito- ja tukipalveluita, voimme laatia sinulle hoitosuunnitelman sekä hoito- ja palvelusuunnitelman, joka oikeuttaa arvonlisäverottomaan hoitoon.Harkistetteko apua läheiselle tai itselle? Meiltä saatte ilmaisen konsultoinnin.

Ota yhteyttä niin tulemme käymään ja teemme ilmaisen tilannearvion.