fbpx

Joustavaa ja välittävää apua

Onko sinulla tai läheiselläsi sairaus tai toimintarajoite? Tarvitsetko apua arjen askareisiin? Tarjomme kotisairaanhoitoa, kotipalveluita ja henkilökohtaista apua, joka auttaa sinua tekemään arjesta toimivan.

Henkilökohtaista hoivaa ja sairaanhoitoa

Henkilökohtaiset avustajamme auttavat sinua rakentamaan turvallisen ja toimivan arjen. Autamme sinua muun muassa peseytymään, pukeutumaan sekä muissa arjen askareissa. Henkilökohtaista apua on mahdollista hankkia joko yksityisesti tai oman kunnan kautta ostopalveluna tai palveluseteleillä.

Lue lisää

Turvapalvelut

Sairaan tai toimintarajoitteisen on tärkeää tietää, että apua on saatavilla nopeasti, mikäli jotakin tapahtuu. Turvahälyttimemme takaa sen. Palvelemme vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Lue lisää

Tukea omaishoitoon

Toimitko omaishoitajana? Myös omaishoitajat tarvitsevat apua arjessa. Me tarjoamme apua, jotta he jaksavat tehdä tärkeää työtään ja huolehtia läheisestään.

Lue lisää

Onko sinulla kunnan palveluseteli?

Onko kunta taannut sinulle oikeuden henkilökohtaiseen avustajaan? Tai onko sinulla omaishoitajana oikeus omaishoidon palveluseteliin? Kuntien palveluseteleillä voit hankkia meiltä palveluita.

Lue lisää

 

Kotitalousvähennys

Tiesitkö, että voit vähentää esimerkiksi kotihoidosta ja kodin palveluista verotuksessa?

Lue lisää

 

Arvonlisäveroton hoito

Jos tarvitset hoito- ja tukipalveluita, voimme laatia sinulle hoitosuunnitelman sekä hoito- ja palvelusuunnitelman, joka oikeuttaa arvonlisäverottomaan hoitoon.

Lue lisää

Ota yhteyttä niin tulemme käymään ja teemme ilmaisen tilannearvion.

Ota yhteyttä