fbpx

Oma koti kullan kallis.

Kodin tulee olla turvallinen paikka, ja monille meistä on tärkeää voida asua kotona mahdollisimman pitkään. Iän myötä kotona asuminen voi hankaloitua: sairaudet ja väsymys voivat tehdä arjesta haastavaa tai jopa mahdotonta. Me autamme sinua niin, että arkesi on turvallista ja toimivaa.

Yksilöllistä kotihoitoa

Yksilöllinen kotihoitomme räätälöidään asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi. Luotettavat ja osaavat hoitajamme ovat käytettävissä vuorokauden ympäri ja vastaavat niin tilapäiseen kuin pidempiaikaiseen hoitotarpeeseen.

 

Tarvitsetko apua lääkkeiden ottamisessa tai haavanhoidossa? Vai kaipaatko juttuseuraa tai apua lumenluontiin ja siivoukseen? Kotihoitomme käsittää sekä kotisairaanhoidon että kodin palvelut – me olemme sinun apunasi.

Lue lisää

Turvapalvelut

Meidän mielestämme jokaisen ihmisen tulee voida asua turvallisesti. Turvahälyttimemme avulla apua on saatavilla aina, kun sitä tarvitaan. Palvelemme vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Lue lisää

Tukea omaishoitoon

Toimitko omaishoitajana? Myös omaishoitajat tarvitsevat apua arjessa. Me tarjoamme apua, jotta he jaksavat tehdä tärkeää työtään ja huolehtia läheisestään.

Lue lisää

Onko sinulla kunnan palveluseteli?

Voit käyttää kunnan tarjoamia palveluseteleitä hankkiessasi meiltä palveluita, esimerkiksi tilapäiseen kotihoitoon tai omaishoidon apuun.

Lue lisää

 

Kotitalousvähennys

Tiesitkö, että voit vähentää esimerkiksi kotihoidosta ja kodin palveluista verotuksessa?

Lue lisää

 

Arvonlisäveroton hoito

Jos tarvitset hoito- ja tukipalveluita, voimme laatia sinulle hoitosuunnitelman ja hoito- ja palvelusuunnitelman, joka oikeuttaa arvonlisäverottomaan hoitoon.

Lue lisää

 

Henkilökohtainen budjetti

Osallistutko henkilökohtaisen budjetin kokeiluun? Yrityksemme on henkilökohtaisen budjetin hyväksytty palveluntuottaja.

Lue lisää

Ota yhteyttä niin tulemme käymään ja teemme ilmaisen tilannearvion.

Ota yhteyttä