fbpx
Omsorg kotipalvelu

Meistä

Omsorg on moderni ja innovatiivinen hoito- ja hoiva-alan yritys. Tarjoamme turvallista ja ammattitaitoista kotihoitoa, kotisairaanhoitoa ja tukipalveluita ikäihmisille, perheille ja yksityishenkilöille.

 

Olemme paikallinen toimija, jonka juuret ovat Pietarsaaren seudulla, toiminta-alueemme on Vaasa-Pietarsaari-Kokkolan alue.

Toimintamme ydin on asiakkaan ja henkilökunnan hyvinvointi ja aito välittäminen. Kaikessa mitä teemme haluamme luoda pitkäjänteisen ja luottamuksellisen suhteen.

Asiakas kertoo

Arvot

Toimintamme nojaa seuraavalle arvopohjalle.

 

Välittävä

Haluamme nähdä yksilön kokonaisuutena ja luoda häneen hyvän suhteen. Hyvä hoitosuhde on avain luottamukseen, missä me yhdessä olemme tärkeämpiä kuin kukin yksin.

 

Sitoutunut

Olemme sitoutuneita työhömme ja keskitymme sen kehittämiseen. Haluamme olla yritys, joka uudistaa alaa myönteiseen suuntaan.

 

Ammattimainen

Kaikkea toimintaamme ohjaa ammatillisuus. Kaikki lähtee siitä, miten me kollegoina kohtaamme toisemme ja kehitämme itseämme yrityksessä.

 

Innovatiivinen

Haluamme viedä hoito- ja hoivapalvelut uudelle tasolle käyttämällä uusimpia laitteita ja järjestelmiä, jotka turvaavat osaltaan laadun ja asiakastyytyväisyyden.

Palvelut

Miten voimme autaa? Lue lisää palveluistamme.

Kotipalvelu

Lue lisää

Toimintarajoitteisille

Lue lisää

Perhepalvelut

Lue lisää

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoito

Kotitalousvähennys & arvonlisäveroton hoito

Luotettavan ja ammattitaitoisen hoidon ei tarvitse olla kallista. Arvonlisäverottoman hoidon ja kotitalousvähennyksen ansiosta sinä säästät rahaa.

Arvolisäveroton hoito

Lue lisää

Kotitalousvähennys

Lue lisää