fbpx
Jalkahoito, kampaaja, hieroja kotiin Omsorg

Yrityksestä

Omsorg tarjoaa kotihoitoa, kotisairaanhoitoa ja perhepalveluita Pietarsaaren ja Kokkolan seudulla.

 

  • Yritys on Pietarsaaren seudulta lähtöisin ja se toimii pitkäjänteisesti pyrkien luomaan asiakkaisiin luottamuksellisen ja kestävän suhteen.
  • Arvostamme tietoa ja osaamista. Henkilökuntamme koostuu osaavista sairaanhoitajista, sosionomeista, lähihoitajista sekä muista hoito- ja hoiva-alan ammattilaisista.
  • Olemme osaava ja luotettava yhteistyökumppani. Modernien IT-järjestelmien kuten Fastroin avulla varmistamme, että meillä on pääsy vaadittaviin asiakirjoihin.

Toiminta

Toimintamme kattaa sosiaalihuoltolain mukaisen hoidon ja palvelun sekä terveydenhuoltolain mukaisen kotisairaanhoidon.

 

Kotipalvelut

Yrityksellä on lupa tarjota kotihoitoa lapsiperheille, ikäihmisille ja toimintarajoitteisille sekä siihen liittyviä tukipalveluita Pietarsaaren seudulla ja Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella.

 

Kotisairaanhoito

Yrityksellä on lupa tarjota kotisairaanhoidon palveluita Pietarsaaren seudulla ja Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella.

 

Sosiaalipalvelut

Yritys tarjoaa sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisesti myös erilaisia ennaltaehkäiseviä palveluita.

Palvelusetelituottaja

Yritys on hyväksytty tilapäisen kotihoidon, omaishoidon tuen sekä henkilökohtaisen avun palvelusetelituottajaksi Pietarsaaren seudulla (Pietarsaari, Pedersöre, Luoto ja Uusikaarlepyy).

 

Yritys on hyväksytty tilapäisen kotihoidon palvelusetelituottajaksi myös Soite-alueella Kokkolassa ja Kruunupyyssä.

 

Henkilökohtainen budjetti

Yritys on hyväksytty henkilökohtaisen budjetin tuottajaksi Pietarsaaren seudulla.

Ota yhteyttä

Tavoitteemme on olla Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten sekä Pietarsaaren alueen kuntien luotettava, osaava ja joustava yhteistyökumppani. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja yrityksestä ja sen toiminnasta.

 

Täyttämällä oheisen lomakkeen annan suostumuksen henkilötietojeni käsittelyyn tietosuojaseosteessa kuvatun mukaisesti. Omsorgin tietosuojaseloste