fbpx

Borta bra men hemma bäst

Ett hem bör vara en trygg och säker plats, och för många personer är det viktigt att bo kvar i hemmet så länge som möjligt. Men med åldern uppstår det ofta utmaningar där sjukdomar eller trötthet kan göra vardagliga sysslor utmanande eller omöjliga. Med Omsorg-hemvård får du en trygg och funktionell vardag.

Hemservice, Koti Jakobstad, Vasa, Karleby

Skräddarsydd hemvård

Vår skräddarsydda hemvård anpassas efter dina individuella och unika behov. Våra pålitliga och professionella vårdare finns till förfogande dygnet runt, både för tillfälliga och långsiktiga behov.

 

Behöver du hjälp med medicinering eller sårvård? Eller kanske någon att prata med eller någon som tar hand om snöskottningen och städningen? I vår hemvård ingår både hemsjukvård och hemservice, och vi finns alltid där för dig.

Läs mer

Trygghetstjänster

Vi anser att alla människor förtjänar att leva tryggt och säkert. Med vårt trygghetslarm får du alltid hjälp när det behövs. Vi är tillgängliga dygnet runt, varje dag på året.

Läs mer

Stöd för närståendevårdare

Fungerar du som närståendevårdare? Närståendevårdare behöver också hjälp i vardagen. För att klara av det viktiga arbetet att vårda en nära anhörig erbjuder vi stöd och avlastning.

Läs mer

Har du en servicesedel från kommunen?

Hos oss kan du använda kommunala servicesedlar för tillfällig hemvård eller avlastning för närståendevård.
Läs mer

 

Hushållsavdrag

Visste du att man kan få skatteavdrag på t.ex. hemvård och hemservice?
Läs mer

 

Momsfri vård

Ifall du är i behov av vård- och stödtjänster kan vi göra upp en vårdplan samt ett vård- och serviceavtal som berättigar till momsfri vård.
Läs mer

 

Personlig budget

Är du med i försöket om personlig budget? Omsorg är godkänd serviceproducent för personlig budget.
Läs mer

Ta kontakt så gör vi ett hembesök med kostnadsfri kartläggning.

Ta kontakt